Aitatarvikkeet yrittäjältä, kotipihaan toimitettuna

Yrittäjämme on tehnyt yhteistyötä virolaisen piha -ja puutarhatarvikeyrityksen kanssa (AB POLAR OÜ) jo vuodesta 2014 alkaen. Yrittäjä toimii Suomessa myyntiedustajana. Aitatarvikkeet yrittäjältä, kotipihaan toimitettuna.

Mitä valikoimaamme oikein sitten kuuluu ? Kuka näitä voi oikein tilata? Mistä tilauksen voi halutessaan noutaa? Kuinka saan teiltä tarjouksen? Voinko maksaa kortilla?

Valikoimassa on mm. kaksi -ja kolmilanka-aidat (2D -ja 3D), mustat metalliaidat, koira -ja eläinverkot, auto -ja kulkuportit, liukuportit, kivikorit, kasvihuoneet ja paljon muuta. Päävärimme aidoissa on musta, tumman vihreä ja tumman harmaa (RAL9005, 6005, 7016). Kysy myös materiaalejamme muissa RAL -värikartaston väreissä!

Olet sitten yksityishenkilö, tai yrittäjä, tarjoamme materiaalit kotiintoimitettuna – ts. suoraan ’pelipaikalle’. Yrittäjältämme vielä ’kaupanpäällisiksi’ asennus -ja huolto-ohjeet, ellei asennus ole itselleen aivan tuttua.

Mikäli rahtikulut tuntuvat liian suurilta, ja olet liikkeellä Tallinnassa, voit aina noutaa materiaalit varastoltamme. Ajoa-aikaa satamasta (Viking Line, Tallink) tulee n. 25min (Keilan suuntaan). Maksaa voit paikan päälläkin, käteisellä ja/tai kortilla. Ohjeet saapumiselle ja kuinka paikan päällä toimitaan, saat ilman muuta itse yrittäjältämme.

Tarjouspyynnön voit lähettää suoraan yrittäjällemme sähköpostilla. Soittaakin toki alkuun voit, mutta mm. jäljitettävyyden takia sähköposti on aina suositellumpi. Kerro viestissäsi, mikä on suunnitelmasi – mikäli tarvitset jotain tiettyä aitaa, kerro kuinka paljon olet sitä laskenut tarvitsevasi, tuleeko portteja ja kuinka monta. Mikä on jm määrä, aidan korkeus, väri ja onko korkeuseroja. Mainitse myös postinumero rahdin laskemiseksi.

P.S. Mikäli sinulla on tehty suunnitelma paperille, josta on laskettavissa esim. kulmien lukumäärät, ja josta käy ilmi porrastuksen tarpeet, tästä olisi ilman muuta apua mahdollisten pientarvikkeiden laskemista ajatellen. Liitteet voit lähettää kuvatiedostona tai sitten .pdf (.doc käy myös).

Yhteystiedot: petri (at) abpolar.ee tai petri (at) nordmaja.fi, ja puhelin josta tavoittaa aina arkisin kl 9-17 ja viikonloppuisin kl 10-14 on 040-322 5123.

#autapientä

Pelipaikkana yrittäjällä on Upinniemi. Kotikäyntejä yrittäjä ei toistaiseksi tee, mutta olet tervetullut käymään Upinniemen toimistolla (ilmoitathan tulostasi aina ennakkoon hyvissä ajoin). Aitatarvikkeet yrittäjältä, kotipihaan toimitettuna.

Huomioithan, että lähetät tarkennukset / muutospyynnöt tarjouspyyntöihin vain sähköpostilla, EI SMS/MMS.

Uusi yrittäjä tai yrittäjyyttä harkitseva ?

Kivikoreja pienemmällä silmäkoolla – tilattavissa nyt!

admin

30 Replies to “Aitatarvikkeet yrittäjältä, kotipihaan toimitettuna”

 1. sujuva palvelu,ripeä toimitus kasvihuoneella.suosittelen tätä yrittäjää,hoiti hommansa mallikkaasti

 2. Hei, kiitos hyvästä palvelusta. Aidat tuli kotiinpihaan, nopeammin mitä annoit arvion. Hyvää kesänjatkoa Petri ja kiitos kerran vielä. t. Riitta

 3. Hei! Kiitos loistavasta palvelusta! Tavarat saapuivat perjantaina erinomaisesti pakattuna!!
  Aurinkoista kevään jatkoa!

 4. Lähetys tuli perille tänään ennen kahdeksaa aamulla, kiitos todella
  nopeasta toimituksesta!

  Kaikki lähetyslistan mukaiset osat näyttäisivät olevan mukana.

 5. Kiitos kovasti hyvistä verkoista, olemme olleet hyvin tyytyväisiä ja suositelleet muillekkin!

 6. Tervehdys

  Asennettiin viime vuonna tilattu portti vasta nyt.

  Teillä on kyllä toleranssit kohdillaan. Portin asennus meni kerralla
  kohdalleen. Ei tarvinnut säätää yhtään.

  Onko teillä joku some-kanava, jossa teitä voi kehua?

 7. Hei Petri!

  Vahvistan tilauksen tarjouksen mukaan, eli laittakaa vaan tulemaan.

  Kiitos nopeasta ja hyvästä asiakaspalvelusta!

 8. Hei,
  Jakeluajalla ja päivällä ei ole väliä, jos saan tiedon päivää ennen toimitusta.
  Hienoa kaupankäyntiä!

  Ystävällisin terveisin,

 9. Hei.
  Unohdin laittaa kiitosta hyvistä ja nopeista kaupoista.
  Täydet pisteet.

 10. Moi,

  Kiitos sinulle, verkkorullat on kyydissä. Terveisiä myös Katrinille hyvästä palvelusta paikan päällä

 11. Hyvää iltaa. Kiitos sinulle erittäin paljon. Olen saanut todella hyvää palvelua Sinulta. Mielelläni suosittelen yritystänne eteenpäin.

 12. Moi.
  Tavarat saapuivat tänään, kaikki tuli mitä tilattiin ja ovat kunnossa.
  Isot kiitokset sujuvista kaupoista!

 13. Terve Petri,

  tavarat saapuneet ja pakko laittaa vielä KIITOKSET sulle ja valmistajalle, sillä kaikki oli niin kuin sovittiin ja tavara tosi hyvä laatuista

 14. Täytyy antaa teille viivästyksestä huolimatta positiivista palautetta asiakaspalvelusta. Hienoa, kun yhteydenottoihin vastataan näin nopeasti. Tilaan teiltä mielelläni jatkossakin.

  Ystävällisin terveisin,

 15. Hei,

  Juu, kiitos. Ja kiitos muutenkin, tämä tilaus on mennyt mutkattomasti. En siis ”turhaan” saanut suosituksia teidän toiminnasta. Ja aion itsekin suositella teidän palveluja eteenpäin.

 16. Laittaisin mielelläni positiivista palautetta työskenkentelystäsi. Olet ainoa myyjä joka on osannut auttaa näissä valinnoissa ja olet jaksanut auttaa, vaikka tilaus on summaltaan pieni. Kiitos erittäin paljon avustasi!

 17. Näin varmasti teen. Olen kaikille kehunut hyvää palvelua ja annoin yhdelle työkaverille sinun tietosi kun on myös tarvetta aidalle. Oli jo käynyt sivuillanne tutustumassa. Toivottavasti ei tule puutteita asennuksen aikana kun en oikein osaa itse niitä tarvikkeita arvioida. Paljon oli pientä nippeliä portteihin, lukot ja saranat ja kahvat. Ja toivottavasti asennus sujuu maallikko rakentajilta ja kaikki osat löytävät paikkansa.

  Kiitos vielä ja hyvää kesän loppua

 18. Hei,

  Hieno juttu kiitos. Myös aidantekijät olivat todella hyviä ja nopeita. Oli mukavaa asioida kanssanne.

 19. Hei !
  Minulla on pitänytkin antaa palautetta teille, mutta on sitten jäänyt… Kaikki meni oikein hyvin. Vääränkokoinen portti haettiin ja uusi, oikea portti saapui muutamassa päivässä. Olemme kyllä erittäin tyytyväisiä tuotteisiinne ja saamaamme palveluun! Suosittelinkin tuotteitanne jo tuttavalleni, jolla myös aitauksen rakentaminen suunnitelmissa 🙂

 20. Heippa, tavarat tuli ja kaikki oli niinku pitää.
  Kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta.
  Tullaan varmasti kertomaan firmasta positiivista palautetta eteen päin. 🙂

 21. Hei!
  Korvaavat elementit saapuivat eilen ja ovat ok.
  Kiitos vielä aivan loistavasta palvelusta! Tiedän ketä suositella ystävilleni ja koiratutuille 🙂

  Mukavaa kesän jatkoa!

 22. Kiitos taas! Olen kaikki tuttuni ohjannut tilaamaan teiltä aitatarvikkeita 🙂 Hyvä ja nopea palvelu!

 23. Terve!

  Kiitos teille oikein paljon jo tähän asti, eritäin hyvästä palvelusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *