Yrittäjällä on pitkän ajan kokemus mm. asiakasrajapinnassa toimimisesta Suomessa, aina 1990 -luvun alusta lähtien. Referensseinä mainittakoon mm. Orion Pharma, OMNIA, YIT sekä Caverion joissa yrittäjä, ennen yrittäjäksi ryhtymistään, työskenteli lukuisat vuodet. Yrittäjä tarjoaa mm. laitteisto -ja ohjelmistokoulutusta.

yrittäjä lomailemassa

Yrittäjä perusti Nordmaja OÜ v. 2013 ja toiminta alkoi v. 2014. Yritys palveli asiakkaitaan pääosin Virossa (talotekniset palvelut).

Nordmaja Suomi perustettiin Nordmaja OÜ tueksi keväällä 2017. Vastasimme alkuun Nordmaja OÜ asennustoiminnoista (alihankkijana) Suomessa. Asennustoiminta päättyi vuoden 2017 lopulla, toiminnan siirtyessä mm. myynnin -ja markkinoinnin puolelle.

nordmaja oü logo

Nordmaja Suomi on vastannut v. 2018 alusta alkaen mm. Shopify -verkkokaupan ja maksupalvelun toiminnoista, ylläpidosta ja sen kehityksestä.

nordmaja suomi logo

NSM Consulting on aputoiminimi, ja se tarjoaa laitteisto -ja ohjelmistokoulutusta.

Kun yrittäjällä on vapaa-aikaa, silloin hän viettää aikaa yhdessä perheensä kanssa. Moottoripyöräily sekä Espanja ovat myös lähellä hänen sydäntään, kuten myös vieraiden kielien opiskelu.

Referenssit

#autapientä