Yrittäjämme palvelee asiakkaitaan

NORDMAJA SUOMI TMI

Verkkokaupan (Shopify) perustaminen alkaen 89€, sis. yrittäjän omien tietojen, otsikon sekä kuvauksen syötön järjestelmään. Yrittäjämme palvelee asiakkaitaan.

Hinnasto - yrittäjämme palvelee asiakkaitaan
Verkkokaupan perustaminen, hinta alkaen89€
SEO optimointisop. mukaan

Lopullinen sisältö räätälöidään normaalisti asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaan (kuten esim. verkkokaupan ylläpito, tuotepäivitykset, inventaarit, sivujen ja blogien luonti sekä niiden ylläpito).

Verkkokauppapaikan perustaminen – mitä se vie aikaa ja paljonko se maksaisi minulle ?

Perustaminen ei sisällä domainin hankintaa (veloitetaan erikseen, ellei asiakkaalla sellaista jo ole), tuotteiden/palveluiden syöttöä, verkkokaupan sivujen ja/tai blogien luontia tai ylläpitoa, tai jotain muuta josta ei ole erikseen mainittu.

Voit kysyä yrittäjältämme onko haluamasi domain (esim. matinkapula.fi) vielä vapaana, ja ellei, mitkä olisivat vaihtoehdot tälle. Tällä pääsemme helposti alkuun.

Asiakkaan vastuulla on maksaa verkkokaupan vuokra jo ensimmäisestä laskusta alkaen (kerran kuukaudessa, kerran vuodessa, joka toinen tai joka kolmas vuosi). Maksun saajana on normaalisti verkkokaupan ylläpitäjä (Shopify Inc.). Perustamisen hintaan sisältyy (asiakasta opastaen) maksutapatietojen syöttäminen järjestelmään.

Hinnat ja verkkokaupan tasot

Verkkokaupan (Shopify) kk-maksu asiakkaalle (maksaessaan itse suoraan verkkokaupan ylläpitäjälle). Hinnat 20.12.2019 (Shopify Inc.).

Per kkPer vuosiJoka 2. vuosiJoka 3. vuosiSäästöä jopa
26.08€280.55€501.75€704.07€234€

Hinta ei sisällä verkkokaupan pitäjän (Shopify Inc.) perimää nk. siirtomaksua – siirtomaksun osuus riippuu asiakkaan ostoksen suuruudesta sekä verkkokaupan tasosta (Basic Shopify – Shopify – Advanced Shopify). Siirtomaksun prosentti vaihtelee välillä 0.5 – 2%.

Maksupalvelun (Paytrail) käyttöönotto alkaen 80€. Kuten verkkokaupan käyttöönotossakin, lopullinen sisältö räätälöidään normaalisti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, jonka mukaan hintamme määräytyy.

Maksupalvelun käyttöönotto (Paytrail)80€
Laite -ja sovellushankinnatsop. mukaan

NSM Consulting – laitteisto -ja ohjelmistokoulutus (aputoiminimi)

Laitteisto -ja ohjelmistokoulutuksen hinnat ovat alkaen 69€ /tunti – hintamme riippuu pitkälti mm. koulutettavien määrästä,  koulutuksen sisällöstä ja koulutuspaikasta.

Hinnasto - yrittäjämme palvelee asiakkaitaan
Laite -ja ohjelmistokoulutus, alkaen /tunti69€
Kaikki em. hinnat alv.0% (ellei toisin ole mainittu)

Koulutuksen räätälöinti aina tarpeiden mukaisesti

Normaalisti koulutukset räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Kerro lisää tarvittavasta koulutuksesta – mitä se pitäisi pitää sisällänsä, mitä sillä olisi tarve saavuttaa, kuinka monta henkilöä olisi tarve kouluttaa sekä mahdollinen jatkokoulutuksen tarve myöhemmin.

Koulutus voidaan järjestää (asiakkaan niin halutessaan) myös koulutuksen järjestäjällä ja/tai koulutuksen järjestäjän valitsemassaan paikassa (huomioiden sijainnin asiakkaaseen nähden). Koulutuksen järjestäjä vastaa tällöin että koulutuspaikka on sopivin mahdollinen mm. koulutukseen osallistuvien määrään nähden ja että kaikilla osallistujilla on mahdollisuus käyttää sovellusta ja/tai laitteita samanaikaisesti.

Koulutuksen järjestäjä ei vastaa koulutettaville syntyneistä matkakustannuksista, vaan vastuu tästä on asiakkaalla itsellään.

Kouluttaja veloittaa aina matkakulut erikseen. Niiden arvioitu määrä ja osuus on mainittuna jo tarjouksella.

Kaikki hinnat näillä sivuilla sekä tarjouksilla/laskuilla ALV0% (ellei toisin ole mainittuna). Hinnasto on voimassa 1.1.-31.12.2020.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

TAITEILIJAT   Toimitilaa tarjolla UPINNIEMESTÄYRITTÄJÄMME SUOSITTELEE – 

Yrittäjä yrittäjän apuna

Etätyöskely – mitä kaikkea uutta voisin oppia siitä?